Verlichting

Het aanleggen van verlichting is een arbeidsintensieve klus die goed en veilig dient te worden geklaard. Het is het mooiste als de bedrading van verlichting door sleuven in de muren en plafonds loopt. Deze sleuven worden gefreesd, zodat ze na het stucen van de muren en het plafond niet meer zichtbaar zijn. Om die reden is het belangrijk dat verlichting direct juist geplaatst wordt. Dat zorgt voor een nette afwerking.

Een verlichtingsplan
Een verlichtingsplan geeft inzicht in waar de verlichting moet komen voor het mooiste resultaat. Hierin worden ook schakelaars (en dimmers) meegenomen. Deze zijn van essentieel belang bij het aanleggen van verlichting. Dankzij het vooraf maken van een (tuin)verlichtingsplan, al dan niet samen met POT Elektrotechniek, creëert u overzicht. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een passend advies.

Waarom LED verlichting?
De kosten van LED verlichting hoeven niet eens hoger te zijn dan andere soorten verlichting. Wel is LED verlichting aanzienlijk zuiniger in energieverbruik. U zult de aanschafwaarde dan ook snel terugverdienen doordat uw energierekening aanzienlijk lager zal uitvallen. Daarnaast biedt LED verlichting nog andere voordelen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zo is het milieuvriendelijker, is er sprake van geringe warmteontwikkeling en is het schokbestendig. Tot slot kunt u met LED verlichting een woon- en/of werksfeer creëren naar uw specifieke wensen. Bespreek uw wensen met POT Elektrotechniek.